Een inspirerende startzondag Een inspirerende startzondag
Het verhaal van ons gemeenteleven. Dat is waar het vooral deze zondag om draaide.

BIJ DE SCHIKKING

Het hart staat midden in een bloemenzee van veel verschillende kleurrijke bloemen. De veelkleurige kerk met het kloppend hart. De bamboe geeft de geborgenheid weer, een plek waarin we mogen schuilen.

BOUWSTENEN

Wij met ons allen zijn de bouwstenen van onze kerk. Wist je dat er zoveel zijn. En waarschijnlijk zijn er nog wel meer!
Extra aandacht als bouwsteen heeft deze dag de jeugd! Het kerkgebouw is al weer een tijdje in gebruik na voltooiing van de verbouwing.
Echter ergens achter- onderin werd nog stevig gewerkt voor en door de jeugd! Dit moest het JEUGDHONK worden. En dat is gelukt, het is AF! Vandaag de officiële opening door de jeugd.
Het resultaat mag er zijn!

Er zijn ook ouderen die er graag gebruik van willen gaan maken

De aankleding van de ruimte kan nog wel wat aanvulling hebben. Iedereen kon hier zijn bijdrage aan leveren.

Een van de kunstwerken door verschillende mensen ingevuld. Wat nu de goede stand is?

Tot slot nog de "pruiverij". Ook hier hadden verschillende gemeenteleden weer hun best gedaan om iets neer te zetten en anderen mee te laten genieten van hun kookkunsten!

Nee, er waren geen prijzen te verdienen, maar goed ook, het was allemaal even lekker!