Een inspirerende startzondag Een inspirerende startzondag

In deze startdienst op zondag 15 september 2019 mag blijken dat de kerk meer is dan alleen maar de zondagse diensten. Ten eerste wat er allemaal moet gebeuren om de zondagse diensten mogelijk te maken.
Maar ook wat er allemaal verder gebeurt binnen onze kerkgemeenschap.

lees meer ยป

Vrijwilligersavond

Protestantse gemeente Veendam

Wat zijn er ongelofelijk veel mensen actief in onze kerkelijke gemeente.

Op allerlei plekken en in verschillende functies zijn mensen actief om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Zonder deze mensen kan de kerk eenvoudigweg niet draaien.

Om al deze mensen eens in het zonnetje te zetten, organiseert de kerkenraad op:
zaterdag 5 oktober 2019 voor u een vrijwilligersavond in de Grote Kerk te Veendam.

Heeft u het afgelopen jaar vrijwillig iets voor de kerk gedaan (op wat voor manier dan ook), dan bent u en uw partner van harte uitgenodigd! Vanaf 19.30 uur zijn de deuren van de kerk open en ontvangen wij u met een kopje koffie of thee.

Om 20.00 uur begint het programma. Deze keer kunt u rustig achterover zitten en genieten van wat u te zien/ horen krijgt. De tweede helft van de avond kunt u gebruiken om gezellig met de andere vrijwilligers te kletsen onder het genot van een hapje en drankje.

Voor de catering moeten we natuurlijk wel ongeveer weten hoeveel mensen er komen, dus u kunt zich tot uiterlijk 22 september, telefonisch of via de mail aanmelden bij de feestcommissie:
Greetje Stant: tel.   06-36385666       email:
Linda van der Veen: tel.  06-51265652 email:
Johanna Riepma: tel. 06-52103954 email:

Ook liggen er lijsten in de koffieruimte, waarop u uw naam in kunt vullen.
Uiteraard zijn er geen kosten verbonden aan deze avond.

We kijken er naar uit om u een hele leuke avond te bezorgen!

Indien u vervoer nodig heeft, regelen we dat voor u.