Kerkdiensten vanaf 5 juli weer van start (onder voorbehoud) Kerkdiensten vanaf 5 juli weer van start (onder voorbehoud)
Zoals het er nu naar uitziet, starten we op zondag 5 juli weer met kerkdiensten in onze kerk. We houden ons aan de richtlijnen van de overheid. Dat betekent dat we stoelen minimaal 1,5 m uitelkaar zetten. De kerkdeuren openen vanaf 9.15. Volg de aanwijzingen van de coordinatoren, herkenbaar aan oranje hesjes. Ingang is alleen mogelijk via de deur onder de toren. De deuren van de foyer blijven voor binnenkomst gesloten. Het volledige protocol voor kerkdiensten wordt eind juni op deze site gepubliceerd.
We vragen u thuis te blijven als u zich niet fit voelt. En ook mensen met een kwetsbare gezondheid (ter beoordeling aan uzelf) raden we aan om thuis te blijven. U kunt vanaf deze zondag wel weer de diensten vanuit onze eigen kerk beluisteren. Dat kan via internet https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10019 of via de kerkradio. Wilt u de diensten via de kerkradio beluisteren en hebt u nog geen toegang, dan kunt u contact opnemen met Alko Flink. Gegevens vindt u in het kerkblad.

Vanwege het maximale aantal personen in 1 gebouw, zijn er deze zomer geen gezamenlijke diensten met Wildervank. Er zullen dus in beide kerken diensten worden gehouden.

Tot 5 juli kunt u ook kerkdiensen bekijken via NPO2 of via internet de dienst vanuit de kerk in Wildervank https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10592
Zondags op NPO 2 om 09:20 uur is er vanuit de kapel van de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk een korte meditatie ter vervanging van de kerkdiensten die zondags niet door kunnen gaan. Deze uitzending wordt verzorgd door de EO.
terug