startmaaltijd

Van 18 tot en met 31 januari 2020 vindt de jaarlijkse Actie Kerkbalans weer plaats. Ook onze gemeente doet mee aan deze geldwervingsactie. Het thema van de kerkbalans is Kerk zijn we samen. Samen vieren, samen geloven, omzien naar elkaar. Daarvoor is nodig dat we elkaar (leren) kennen. En wat is nou een mooiere manier van elkaar leren kennen, dan samen eten (en samen koken).
We starten de Actie Kerkbalans 2020 met een gezamenlijk Stamppot buffet op vrijdagavond 17 januari. De praktische organisatie (eten koken, bijhouden wie ermee doen) wordt gedaan door de werkgroep Gemeente-opbouw.

Praktische informatie stamppot buffet

De stamppotbuffetavond is op vrijdag 17 januari 2020 om 18.00 uur. Om 17.00 uur is er de inloop met koffie, thee en limonade. Het is deze keer kosteloos omdat we het samen doen met Actie Kerkbalans. U kunt zich opgeven op de lijsten achter in de kerk of in de foyer op de zondagen 5 en 12 januari of t/m 12 januari bij Carolien Volders. Zie voor telefoonnummer het kerkblad. mail van Carolien